« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Akta sin mobil!

Mobilen, det är för många den allra käraste ägodelen man har nu för tiden. Många gånger har man även lagt ner åtskilliga tusenlappar för att köpa den. Den är alltid med, och skulle du av någon anledning glömma den hemma, så är det inte omöjligt att du känner dig nästan naken! Hur snygg och fin din mobil än är så måste man även komma ihåg att den är ömtålig. Den kan repas, eller spricka eller gå sönder. Det är därför bra att skydda den med ett mobilskal. Dessvärre finns det välidgt många mobilskal i butikerna och på nätet, som på bjornberry.com, så det kan vara svårt att välja!

Välja rätt mobilskal

Det finns idag gott om mobilskal, mobilfodral och covers. Det spelar även roll vad för modell av telefon du har. Kanske det är skal till en iPhone 7 du behöver, eller en till en helt annan modell?  Det finns enkla mobilskal, som bara täcker baksidan, de kan vara hårda, tjocka, tunna, mjuka. Sedan finns det skal med lucka, som påminner om mobilfodral. Det finns med eller utan plånboksalternativ. Vissa mobilfodral är även till för att bara ha mobilen i när man inte använder den.

Det finns dessutom inom dessa olika modeller även olika varianter. Bland annat finns det mobilskal som är tåliuga, mot vatten, smuts och stötar. Det finns de skal som är multifunktionella, de som passar för sport och så de som bara är snygga! Så, ja, det bästa är att utgå från hur du är, och vad du anväder mobilen till när du ska välja moblskal.

 

 

 

 

25 Nov 2017