« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Är du på gång med en flytt?

En flytt till en ny bostad är något som kan kännas jobbigt och svårt, även om man ser fram emot att få ett nytt ställe att bo på. Det många stressar upp sig över är att packa, att få till att flytta alla sakerna och att göra själva flyttstädningen. Men, det behöver inte bli jobbigare än vad du gör det till. Genom att ha en bra planering samt även se till att kanske satsa på att boka en flyttfirma samt anlita städfirma i Göteborg, så kan flytten bli riktigt smidig. Det om du känner att du har de pengar att lägga på både och. Har du bara ekonomin till en av sakerna, bestäm då vad som är det viktigaste att få hjälp med.

Hur ska du packa?

Hur man packar det finns det ofta en massa tips på. Att ha extremt många kartonger är en fördel. De tenderar att gå åt. Du bör inte packa dem allt för tungt, ingen orkar bära dem då, vare sig vänner eller flyttgubbar. Passa på att rensa bland dina saker. Släng, skänk eller sälj av saker du inte vill ha kvar. 

Ordna med detaljer

Du behöver även se till att i god tid ordna med adressändring samt kolla om du kan ta med abonnemang eller om du måste säga upp dem för att teckna nya senare. Om du känner att flyttstädning är det du allra helst vill ha, besök Flyttstädkungsbacka.se och boka in dem på ett bra datum.

26 Jul 2020