« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Dags komma igång med träningen

Jag har bra länge nu tänkt att jag måste komma igång med träningen igen. Det är som om att sommaren kommer lite i vägen och man blir lite slappare än vad man borde. En del rörde jag förvisso på mig i sommar, men inte alls lika intensivt som jag borde. Det är som om att när hösten kommer det är då jag får kicken med att träna. Springer gärna ute i skogen, om det är sånt vackert höstväder, annars är det gymmet som gäller. Hälsa och fitness är viktigt och kanske borde jag även tänka lite mer på det under sommaren?

Testa lite ny träning

Även om jag gillar att springa och gå på gymmet, så vill jag testa på lite mer saker. Kanske hitta något jag vill, eller orkar göra året om. Simma är en bra sak, då kanske man kan simma ute, under sommartid. Eller ska man satsa på gruppträning, så att man har fler att träna tillsammans. Kanske lättare då att verkligen göra det. Jag har tidigare haft med en kompis, men så skadade hon sig i våras, så hon har ordinerats vila typ ett år.

Hälsa = skönhet?

Har man en god hälsa, så kommer skönheten på köpet. Det tycker i alla fall jag. Tränar man och mår bra, så syns det. Sen finns det väl produkter, som ger hjälp på traven, som de man hittar på fitline-beautyline.se, som ett exempel. Men det är främst det man strålar ut inifrån som räknas.

17 Sep 2018