« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Drömmer om ett hus på Mallorca!

Har ni vart på Mallorca någon gång? Jag har åkt dit massor av gånger på semester och det känns som mitt andra hem. Jag har en dröm om att verkligen göra det till mitt andra hem, genom att köpa hus på Mallorca. Det vore inte fel! Frågan är hur man går tillväga när man ska skaffa sig ett hus på Mallorca. Jag tror det är skilda regler mot här hemma i Sverige. Sedan är det ju säkert så att man gör olika om man flyttar dit på heltid, eller halvtid.

Kanske ska anlita en mäklare?

Jag tror att man ska anlita en mäklare för att köpa hus på Mallorca. Då får man hjälp med precis det man behöver och kan överlåta allt till dem. Nu tror ju inte jag att jag har råd att köpa hus på Mallorca på flera år, men måste ju få drömma lite! Det kan ju vara så att det slår in framöver och då är det bra att ha info om hur man ska göra.

Semestra så länge

Tills dess att man kan skaffa hus på Mallorca så får jag nöja mig med att åka dit på semester. Jag försöker åka dit i alla fall minst en gång per år, gärna fler. Det är en underbar ö och har ni inte varit där så tycker jag att ni ska åka dit. Det går att få tag på riktigt billiga resor lite då och då. Så gör slag i saken, kanske du med vill köpa ett hus där sen!

 

19 Nov 2017