« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Kul alternativ till cykel

Jag var nere på stan förut, och såg något jag inte sett förut, eller ja inte mer än på bild. Det var en elcykel. Det verkar ju vara en kul grej att ha, och gör cyklingen enklare. Jag själv har ju bara en vanlig cykel och vet att det kan vara trögt att trampa uppför backarna. Det hade vart skönt att ha en cykel med el, som hjälper till att ta en framåt! Då blir ju inte cykelturen lika jobbig!

Minns mina cyklar från förr

Elcykel måste ju vara ganska så nytt och populärt nu? Jag minns tillbaka när jag var liten, eller ja kanske 10-12 år gammal. Då var det modernt med bockstyre, eller boxstyre som jag trodde att det hette. Jag minns klart och tydligt en dag när jag kom hem från skolan och det stod just en sån cykel hemma på gården. Jag trodde det var pappas kompis, som var cyklist, som var på besök, men så var det inte, den var till mig! Jag var jätteglad, i ett par månader, tills jag insåg hur jobbigt det var att ha ett sådant styre!

Ny cykel?

Man kanske skulle köpa sig en elcykel som ny cykel? Inte för att den går så snabbt, den har väl restriktioner på det. Men just det där att slippa trampa sig uppför backar, det låter lockande. Så kanske man skulle ta och investera i en sådan här cykel som drivs med el. Får nog i alla fall kanske testa en i butik och se om det är för mig!

 

 

9 Dec 2017