« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Min kompis ska flytta till Skåne

Min kompis ska snart flytta och det till Helsingborg i Skåne. Hon har letat ett bra tag, på bland annat www.boplatssyd.se och nu har hon då hittat en lägenhet som hon fått kontrakt på. Det är så att hon dels har fått jobb där, dels har hon träffat en kille som bor där. Eftersom hon inte har direkt något som binder henne hit, så tänkte hon att hon ska testa att flytta i alla fall. Så det får ju bli att man hälsar på henne i sommar, så får hon visa mig staden. Jag har faktiskt aldrig varit där.

Hjälpa till att packa

Jag har lovat att jag ska hjälpa min kompis med att packa inför flytten. Men sedan har hon anlitat flyttfirma som bär och kör ner allt till Skåne. Det är ju bra, hade inte vart kul att åka själv med lastad kärra dit. Det tar ju ett tag menar jag. Sen ska hon nog även låta en städfirma städa ur den gamla lägenheten.

Smart hitta lägenhet på nätet

Hon hittade sin hyresvärd via www.boplatssyd.se som sagt. De förmedlar lägenheter från fler än 60 hyresvärdar i flera skånska kommuner. Det är ju bra att man kan gå till en enda sida så och hitta flera olika hyresvärdar och företag. Det är inte så lätt att hitta dem alla på egen hand via sökning så. Så ska ni med flytta till Skåne så kolla in den sidan!

8 Mar 2019