« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Presenttips för barn

present-till-barn

Det här med att ge presenter till barn, det är inte alltid det lättaste. Är de mindre så är det ju så att det allra mesta fungerar. De är mest glada över att få paket och det är inte alltid så noga vad som är i. Är det kläder du funderar på, se till att du köper rätt storlek och tänk även på att barn växer snabbt. Ett tips för barn i lägre ålder är gnuggisar från Moulin Roty, det är en bok som man kan gnugga in små figurer i och det är en kul grej för barn att ägna sig åt.

Leksaker är ofta något de allra flesta yngre barn gillar. Där finns det ju rätt så mycket att välja mellan. Det bästa är att kolla av med föräldrarna vad barnet gillar. Är det ett lite äldre barn så kan de själva tala om vad de gillar.

Be om önskelista

Från en viss ålder börjar det bli allt viktigare med presenter och barnen börjar bli mer intresserade av själva gåvan. De har ofta specifika önskemål om vad de vill ha. Här är det bäst att be dem om en önskelista, inom rimliga mått då så klart. Fast det vet vi ju alla att önskan är fri. Vem skrev inte själv som barn upp en massa orimligt dyra saker på sin önskelista? Men en lista är i alla fall bra att be om, då det ger ett hum om vad de faktiskt önskar sig. 

14 Jul 2019