« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Resa till Chile?

Chile, är ett land som vore spännade att besöka. Jag har aldrig varit där, men en kompis har det och hon berättade en del för mig om landet. Detta land ligger i Sydamerika har mycket att erbjuda och är ett av kontintens mest varierande länder. Här finns Atacamaöknen som är världens torraste öken och ligger i den norra delen. Sanddyner samsas med gejsrar som sprutar och laguner som är grönskimrande. I de centrala delarna av Chile finns ett område som är bördigt och har ett medelhavsklimat. Där finns det tydligen en massa vingårdar som är kända samt även huvudstaden Santiago de Chile

Det är även nära att ta sig över till Påskön som ligger mitt i havet, eller ön Robinson Crusoe. Vilket låter spännande eller hur!

Resor till Chile med Inca Tours

Kompisen hade åkt med Inca Tours sa hon, så har kollat deras resor till Chile. Funderar på att faktiskt åka dit! Läste påå Inca Tours hemsida lite, de har en huvudresa till Chile som kallas för Hola Chile, alltså Hej Chile. Det är en resa som är ett startpaket. Denna går visst att kombinera med tilläggsresor till Påskön, Atacamaöknen eller Torres del Paine. Det går även att kombinera sin resa till Chile på andra sätt om man vill och det låter ju spännande. Man kanske ska passa på att se massor av hela Sydamerika när man ändå är ute och åker. Frågan är om man ska åka själv eller ta med sig någon?

26 Jan 2018