« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Satsa på bra skal för mobilen

mobilskal

Något jag har insett med åren, det är vikten av att ha mobilskal på mobilen. När jag var yngre så tyckte jag det mest var en onödig grej, men insett nu att telefonerna är rätt så känsliga. Det är därmed bra skydd för den, att ha ett mobilskal eller ett mobilfodral. Det finns ju dessutom bra billiga mobilskal på nätet. Det är bra att det finns billiga mobilskal, eftersom att det gör att man kan köpa flera att variera sig med, om man vill. Då kan man ta vilken färg man känner för eller matcha sina kläder med skalet! Det kan ju bli riktigt bra ju! Så det är ju inte fel att testa.

Skal eller fodral?

Det finns ju lite olika varianter av mobilskal och fodral. En del skal är sådana man sätter på bakstycket på mobilen, andra är runt hela mobilen och en del är som en lite väska runt eller vad man ska säga. Vad man ska ha, det är ju en smaksak. Jag har båda delar. Eller ja, inte samtidigt, men att byta med. Tänkte nu kolla av om jag ska köpa lite fler, lite mer somriga motiv. 

På tal om sommaren, den börjar ju närma sig nu. Så det är även bra kanske att se över sin garderob. Skulle behöva lite mer sommarkläder. Sedan är det ju kanske läge börja fundera lite på vad man ska hitta på under semestern. Längtar att få lite ledigt snart faktiskt. 

24 Mar 2023