« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Ska man bleka sina tänder med tandblekning?

bleka tänder

Jag har ett tag funderat på om jag skulle ta och bleka mina tänder. Jag tycker att de inte är lika vita som de en gång har varit. Dricker ju både kaffe och te och det påverkar ju tändernas utseende. Jag såg detta på nätet: Recensioner: se vilken tandblekning som är bäst i test. Så tänkte jag skulle kolla igenom den sidan, för att hitta vilken av dem som är bäst. Man vill ju gärna ha en tandblekning som dels fungerar perfekt, samt inte kostar allt för mycket att göra.

Göra på egen hand

Jag föredrar ju att kunna köpa och och göra min tandbleknig hemma, på egen hand. Jag vet ju att det går att göra hos bland annat tandläkaren. Dock är jag inte allt för förtjust att sitta i den där tandläkarstolen. Har väl dåliga minnen från att jag var ung. Det verkar ju dessutom inte allt för svårt att göra själv heller. Jag har sett att det finns såna tandblekningskit med skenor och det verkar ju allra smidigast.

Få ett vackert vitt leende

Jag ska nog se till att bestämma mig snart för vilken tandblekning jag ska köpa, så att jag kan beställa hem det. Jag vill gärna snart börja nämligen så att jag har vackra vita tänder till sommaren. Så att man är extra snygg på sommarfesterna och så. Jag får väl återkomma senare med hur det gick med min tandblekning och vad det blev för resultat.

18 May 2018