« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Skidresa bokad

Något jag tycker är grymt roligt det är att åka skidor. Det är både utför och längdskidor jag gillar. Så nu har jag gjort slag i saken och bokat mig en skidresa senare i år. Dock måste jag nog se över hur det är med mina skidkläder, vad de är i för skick. Jag har en aning om att jag behöver köpa nya skidkläder innan jag åker. De jag har nu, de har jag haft hur länge som helst. Det är ju rätt skönt att ha bekväma kläder, som en skidjacka. Så ska nog kolla efter skidjackor, samt även nya skidbyxor.

Kanske ska kolla skidutrustningen med

Jag har ju skidor för utförsåkning, pjäxor och allt annat man behöver. Jag brukar hyra andra skidor om jag ska åka längd. Nu vet jag inte hur mina skidor mår. Det är ett tag sedan jag kollade över dem. Så det borde jag med göra i god tid. Om de inte håller måttet så kommer jag nog inte att köpa nya i år. Då blir det att hyra och satsa på att köpa nytt till nästa gång. 

Längtar tills vi åker

Jag längtar verkligen tills det är dags att åka på vår skidresa. Jag har tänkt jag även ska testa på att åka skoter och hundspann denna gången. De erbjuder båda sakerna på det ställa vi ska till nämligen. Kul att man kan göra mer saker än bara att åka skidor tycker jag!

9 Oct 2018