« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Sommaren kom lite i vägen

Ni vet, jag var ju så pepp där i januari att börja träna igen och det gjorde jag. Jag bokade PT, jag började på gymmet, jag började äta kosttillskott och allt flöt på, i ett par månader. Sedan kom sommaren och semestern. Då gick luften ur mig och jag föll tillbaka till lata vanor och äta massa onödigt. Så höll det på hela sommaren. Men, nu, när hösten är här, så känner jag att det är dags att ta tag i detta igen. Såg förresten att det kostillskott jag åt, Fitline, de har även skönhetsprodukter, se mer på https://fitline-beautyline.se/. Jag har nu lagt upp en plan i alla fall, med mat och träning. Samt bokat mig min PT igen.

Dags att gruppträna

Jag pratade ju i januari även om gruppträning. Dock kom jag inte så långt. Men jag har nu skrivit upp mig på flera olika klasser nästa vecka. En sådan prova på gång. Så att jag kan testa lite olika varianter. Så tänker jag att det jag gillar bäst, det kan jag fortsätta med. Får se vad det är som faller mig i smaken.

Äta rätt

Har även lagt upp plan på att äta bra mat igen och att inte äta i överflöd. Visst ska jag unna mig ibland, på helgen, men till vardags ska det vara vällagad bra mat, med få kalorier tänkte jag. Vill bli av med de extra kilona som jag drog på mig nu i somras!

11 Sep 2019