« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Sugen på att renovera lite

Jag är lite sugen på att göra om här hemma, renovera lite, tapetsera lite, måla lite, ja ni vet. Jag har bland annat kikat på https://www.bygginspiration.nu samt en massa andra sidor för att få lite tips och idéer. Jag skulle vilja göra allt på en gång, men det är nog inte en bra idé. Det är nog bättre att se till att man tar som ett rum i taget. Annars kan det nog bli att det blir för mycket och att man sedan inte avslutar det som man ska.

Sovrummet är en prioritering

Ett rum som står högt på min lista att göra om det är vårt sovrum. Det är gamla, slitna tapeter samt att jag även vill byta ut sängen och lite andra möbler. Just att tapetsera och måla det är ju rätt enkelt att göra på egen hand och borde gå rätt snabbt att göra. Så det lutar åt att jag snart åker och köper lite tapeter och sånt och sätter igång. Sedan kanske man ska kolla på nätet och beställa lite nya möbler med.

Renovering av badrum

Badrummet är ett annat rum jag vill renovera, men där är det nog bra att ta in en hantverkare tror jag. Det där med att kakla och sånt är inte min grej. Sen vill jag ju gärna lägga in golvvärme samt sätta in ett badkar med. Så då är det nog bra att ta in en expert inom det området!

15 Aug 2018