« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Vaxa, raka, epilera?

Det finns många alternativ när man ska ta bort oönskad hårväxt. Det går att raka, vaxa, epilera eller använda hårborttagningskräm. Idén är densamma, dock ger de alla olika resultat och håller olika länge. 

Väljer man att vaxa, så är det ett sätt som är mer långvarigt än att raka..För varje gång man vaxar, blir behandlingen mindre smärtsam. Hårstråna blir finare och det känns mindre. Rakar du, så blir det ofta stubb inom loppet av bara ett par timmar, så känns det i alla fall. Hårborttagningscreme är ett smärtfritt sätt att ta bort oönskad hårväxt.  Det är bara stryka på kräm, sedan ta bort. Det håller längre än när man rakar, men växer ut snabbare än vaxning. Epilering så används en elektrisk apparat för att epilera. Epilering innebär att hårstråna dras ur hårsäcken, med hjälp av ett roterande huvud som består av en massa små ”pincetter”. 

Permanent hårborttagning

Det allra effektivaste metoden är ändå permanent hårborttagning Stockholm. Det kan man få på en salong, Leilas hudvårdsklinik. Här  jobbar Leila Rönnbäck och hon erbjuder permanent hårbortagning i Stockholm genom diatermi och IPL. Hon är certifierad samt har ett landstingsavtal för att få använda sig av dessa metoder. Dessutom är inte det de enda hon har. Hon har även andra typer av behandlingar och inte bara hårborttagning Stockholm. Här kan man få ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och massage och en massa annat. Så vil du ha släta ben och unna dig något, besök Leilas hudvårdsklinik.

 19 Nov 2017