« Sashas -
En blogg om allt möjligt

Viktigt med bra kapprum i skolan

Det första som möter alla elever då de kommer till skolan det är kapprummet. Det är ett rum där de ska kunna hänga av sig sina ytterkläder på ett bra sätt. Det är bra att satsa på att utforma detta kapprum på bra sätt. På Cadiform finns ett brett utbud av praktiska och stilfulla kapprumsmöbler. I kapprummet är det oftast mycket aktivitet. Det är elever, det är föräldrar som hämtar eller lämnar och det kan vara ett virrvarr av skor och kläder. Så att ha bra hyllor och skåp är ett måste för att få ordning och reda och att det är organiserat. 

Beroende på om det är ett kapprum för dagis, för förskola eller äldre barn, så behövs olika typer av kapprumsinredning. 

Funktionell klädförvaring

Ett kapprum ska vara för att kunna förvara ytterkläder i. Är det mindre barn, så kan det finnas behov av torkställningar med mera för blöta vanter och annat. Bra bänkar att sitta på när man klär på sig är även det bra att ha. Samt så klart bra skåp, krokar och hyllor för ytterkläder och ombyten.

Om du är ansvarig för att inreda ett kapprum på just er skola, så fundera på hur det ska se ut och vad ni har behov av. Sedan rekommenderar jag Cadiform, som har ett brett utbud av kapprumsmöbler att välja på. Hos dem finns det även bra skolmöbler samt även möbler för lärare.

24 Feb 2023